Lämmin kiitos

Vaali-ilta oli todella jännittävä. Sain ennakkoääniä hyvin vähän ja iso pettymys ehti jo käydä mielessä. Varsinaisen vaalipäivän ääniä laskettaessa saamani äänimäärä kuitenkin kasvoi reippaasti ja loppujen lopuksi kokonaismääräksi tuli 1477 ja tarkastuslaskennassa 1476.

Tavoitteeni oli korkeammalla, mutta siitä huolimatta olen tyytyväinen saamaani äänimäärään. Yrittäjänä olen tottunut asettamaan tavoitteet korkealle ja tekemään paljon töitä noiden tavoitteiden saavuttamiseksi. Olin panostanut kampanjaan paljon aikaa ja rahaa. Olen kuitenkin saanut paljon onnitteluita hyvästä äänimäärästä ensikertalaiseksi ja lisäksi kampanjaani on kehuttu näkyväksi ja tyylikkääksi.

Olen suunnattoman kiitollinen kaikesta siitä avusta jonka tiimiläisiltä sain. Niin moni ihminen seisoi takanani ja teki valtavan määrän töitä kampanjassa. Ilman teitä kampanja ei olisi onnistunut. Ilman teitä en olisi jaksanut.

Kiitos kuuluu siis sinulle joka jaoit mainoksia, kampanjoit torilla, annoit neuvoja, kehuit minua naapurille, osallistuit tiimitapaamiseen, avustit kirjoituksissa, laitoit mainostarrat autoosi tai olit muuten vain tukenani.

Kiitos sinulle joka olit sitä mieltä, että ansaitsin äänesi. KIITOS!!

Haluan kiittää myös kaikkia varainhankintaseminaariin osallistuvia luennoitsijoita ja lipun ostaneita. Ulkopuolisen rahoituksen saaminen on ehdoton edellytys näyttävän kampanjan tekemiseksi. Ilman teidän tukeanne, näkyvyys olisi siis ollut huomattavasti vähäisempää.

Vaikka en tullut valituksi, niin vaikuttamistyö jatkuu. Vantaan kaupunginvaltuutettuna, Pääkaupunkiseudun Yrittäjien puheenjohtajana ja Uudenmaan Kokoomusnaisten puheenjohtajana minulla on monta vaikutuskanavaa. Aion olla aktiivinen kannanottaja ja kuulen mielelläni sinunkin mielipiteesi siitä millaisiin asioihin toivot minun kiinnittävän huomiota.

Toivotan sinulle aurinkoista kevättä ja leppoisaa kesää!

Carita Orlando sivuston on toteuttanut Vukon Oy. Sivuilla käytettyjä kuvia ja elementtejä ei saa käyttää ilman kirjallista lupaa.

Copyright © 2014 Carita Orlando / All rights reserved.