#carita2015

Uudenmaan Kokoomus asetti ehdokkaat ensi kevään eduskuntavaaleihin tänään 3.9. Minulla on ilo saada olla mukana ehdokkaiden joukossa. Olen todella innostunut ehdokkuudestani ja lähden nyt täysillä tekemään kampanjaa. Tällaisessa työhaastattelussa en olekaan ennen ollut.   

Olen työurani aikana usein astunut omasta mielestäni liian suuriin saappaisiin. Kuitenkin jokaisen haasteen olen selvittänyt ja vaikeistakin paikoista selvinnyt. Nyt on edessä uusi iso haaste. 

Politiikkaan hurahdin vasta lasteni syntymän jälkeen kun lähdin yrittäjäksi ja huomasin, että on monia epäkohtia joihin pitäisi vaikuttaa. Vuonna 2013 pääsin kunnallisvaaleissa läpi asetuttuani ensimmäistä kertaa ehdolle. Kunta-asiat ovat lähimpänä ihmisen arkea ja se oli luonteva ensimmäinen vaikutuskanava. Maailma kuitenkin muuttuu kovaa vauhtia. Pääkaupunkiseudulle tulee metropolihallinto, sote-uudistus tuo isoja muutoksia ja talouden ja ulkopolitiikan tilanne on todella huolestuttava. Haluan olla mukana vaikuttamassa meidän ja erityisesti lastemme elämään vaikuttaviin suuriin päätöksiin. Siksi olen ehdokas. 

#Carita2015

Carita Orlando sivuston on toteuttanut Vukon Oy. Sivuilla käytettyjä kuvia ja elementtejä ei saa käyttää ilman kirjallista lupaa.

Copyright © 2014 Carita Orlando / All rights reserved.