Vantaan Ongelmat

Olen viettänyt viime ajat melko tiiviisti toreilla ja erilaisissa markkinatapahtumissa. Ihmisiä eniten kiinnostava asia, on selkeästi kaupungin talous. Kuinka paljon voimme leikata palveluista ja millä keinoilla saisimme talouden kuntoon. Mitään hokkus pokkus temppuja tai helppoja keinoja ei ole. Talouden tervehdyttäminen on pitkäjänteistä puuhaa ja vaatii useita eri toimenpiteitä.  

Veronkorotus on lyhytjänteinen korjausliike. Talouden tervehdyttäminen tulee tehdä toimintoja tehostamalla ja hallintorakenteita järkeistämällä. Se ei kuitenkaan saa tarkoittaa kuntalaisten palvelujen tason heikkenemistä. Myös investointeja pitää jatkossa tehdä, kouluja korjata ja kaupunkiympäristöä kehittää. Investointitason tulee kuitenkin olla järkevä.

Vantaa ei perinteisesti ole ollut pääkaupunkiseudun kunnista se houkuttelevin vaihtoehto. Tämän hetkinen talouden tasapainoittamis- ja velkaohjelma antaa vielä sen kuvan, että kunnan palvelut entisestään heikkenevät. Tilanne on hankala, sillä juuri nyt meidän pitäisi houkutella Vantaalle hyviä veronmaksajia ja erityisesti kannattavaa yritystoimintaa.

Mitkä sinun mielestä ovat ne keinot, joilla teemme Vantaasta houkuttelevan paikan asua ja yrittää?

Olen tänään perjantaina 12.10. klo 17-20 K-Market Ilolan pihalla tarjoamassa kahvia ja kyselemässä asukkaiden mielipiteitä Vantaasta ja omasta asuinympäristöstään. Tervetuloa!!

Carita Orlando sivuston on toteuttanut Vukon Oy. Sivuilla käytettyjä kuvia ja elementtejä ei saa käyttää ilman kirjallista lupaa.

Copyright © 2014 Carita Orlando / All rights reserved.