Suurten tulojen päivä

Päivän uutiset ovat tänään olleet ainoastaan erilaisia nostoja verotustiedoista. On kerrottu kuka ennestään jo ökyrikas tienaa tänäkin vuonna hirvittävän paljon ja kuka julkkis taas tienaa vähemmän kuin joku toinen julkkis. Uutisissa todettiin, että myymällä saa suuret pääomatulot ja johtamalla suuryritystä suuret ansiotulot.

Usein suuret tulot tehdään myymällä yritystoiminta, useimmiten vielä ulkomaiseen omistukseen. On valitettavaa, että osinkotulojen verotusta on kiristetty niin, että sijoitus omaan yritykseen ei houkuttele. Mieluumminhan sitä sijoittaa vaikka asunto-osakkeisiin tai kiinteistöihin. Helpompaa ja riskittömämpää.

Olisi muuten ollut mielenkiintoista lukea, että ketkä tältä listalta puuttuivat. Enkä nyt siis tarkoita normaali palkansaajia, vaan niitä suurituloisia suomalaisia, jotka syystä tai toisesta eivät maksa veroja suomeen. Nyt listalla oleville verokuninkaille ja –kuningattarille voi vain nostaa hattua. Hienosti tehty, teitä me tarvitsemme!


Carita Orlando sivuston on toteuttanut Vukon Oy. Sivuilla käytettyjä kuvia ja elementtejä ei saa käyttää ilman kirjallista lupaa.

Copyright © 2014 Carita Orlando / All rights reserved.