Peruspalvelut pitää aina toimia

Muutaman kerran minulta on kysytty, että mihin olen unohtanut vanhukset, kun minun esitteessäni tai vaaliteemoissa ei puhuta heistä mitään.

Vaaliteemat ovat vain muutama poiminta siitä, mitkä asiat tunnen ja missä tiedän olevani vahvoilla. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että joku toinen olisi vähemmän arvokkaampi asia tai, että en sen eteen tekisi töitä. Kunnan peruspalveluihin kuuluu se, että me huolehdimme lapsista, vanhuksista, vammaisista, asunnottomista, syrjäytyneistä, työttömistä ja kaikista niistä jotka apua tarvitsevat. Nämä ovat kunnan ja valtion tärkeimmät työt. Meidän kaikkien etu on se, että heikommista pidetään huolta.

Edellä mainittujen lisäksi kunnalla on muitakin tehtäviä. Se tukee urheilua ja kulttuuria, huolehtii turvallisuudesta, puistoista, julkisista rakennuksista ja tieverkostosta.

Nämä kaikki asiat ovat tärkeitä. On itsestäänselvyys, että haluan vanhuksistamme huolehdittavan arvokkaasti. Tämän ja kaikkien edellä mainittujen vuoksi pyrin valtuustoon. Kaikkea emme voi saada ja joudumme tekemään säästöjä ja ikäviä päästöjä, mutta ketään ei saa jättää heitteille tai huonon hoivan armoille. Kunnan peruspalveluiden pitää aina toimia. Sen eteen olen valmis tekemään työtä.


Carita Orlando sivuston on toteuttanut Vukon Oy. Sivuilla käytettyjä kuvia ja elementtejä ei saa käyttää ilman kirjallista lupaa.

Copyright © 2014 Carita Orlando / All rights reserved.