Olen ehdolla eduskuntavaaleissa

Uudenmaan Kokoomus ry on Vantaalla 27.10.2018 pidetyssä ylimääräisessä piirikokouksessaan nimennyt minut ehdokkaakseen kevään 2019 eduskuntavaaleihin.

Haluan olla mukana yhteiskuntamme merkittävien haasteiden ratkaisemisessa. Politiikan on oltava yhteiskunnallemme merkityksellistä ja siksi sen on pohjauduttava arvoihin.Tulen voimakkaasti tuomaan esille itselleni tärkeitä teemoja, kuten nuoret ja työ. Näiden arvojen kärkinä ovat mm. ammatillinen koulutus, joka osaltaan edesauttaa vahvasti eriarvoistumisen ja syrjäytymisen ennakointia ja ehkäisemistä. Ammatillinen koulutus on kohdannut ison muutoksen ja muutos edellyttää työtä.

Osa nuorista tarvitsee enemmän tukea ja syrjäytymiseen pitää puuttua kaikin keinoin. Suomessa on tällä hetkellä jo lähes 70 000 syrjäytynyttä nuorta. Nuorten työllisyyden koheneminen on riippuvainen paljolti työmarkkinoiden kysynnän kasvusta. Talouden käänteet koskettavat helposti juuri nuoria työnhakijoita.

Työ on parasta sosiaaliturvaa ja työn tekeminen pitää olla mahdollista kaikille erilaisissa elämäntilanteissa. Työllistäminen ja työn vastaanottaminen pitää aina olla mahdollista. Seuraavan hallituskauden merkittävimmät uudistukset tulevat koskemaan sosiaaliturvaa, perhevapaita ja työmarkkinoita. Näitä merkittäviä uudistuksia haluan olla vahvasti mukana tekemässä ja niiden sisältöihin vaikuttamassa.

Liity postituslistalle tästä  
 


Carita Orlando sivuston on toteuttanut Vukon Oy. Sivuilla käytettyjä kuvia ja elementtejä ei saa käyttää ilman kirjallista lupaa.

Copyright © 2014 Carita Orlando / All rights reserved.